top of page

O nama

Preduzeće „ADIKIO NDK“ je osnovano 2019. godine sa idejom da se bavi prodajom artikala, namenjenih za svakodnevnu upotrebu. Kao glavno tržište za prodaju naše robe smo izabrali Srbiju, kao zemlju dobre ponude, velikih distributivnih lanaca, dobrih odnosa kvaliteta i cena i stabilnosti poslovanja. Kako se razvija naša mreža prema kupcima, tako se i ukazuje potreba za većim brojem zaposlenih i proširivanjem asortimana naše robe. 

Kako i sama naša stranica kaže „AKCIJA“, trudimo se da naša roba uvek ima pristupačnu cenu i da kupcima pružimo sve informacije o robi, kao i da steknemo lojalnost i poverenje. Radimo pretežno internet prodaju robe i nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda i prikazu slika. 

Naš tim je dostupan svakog radnog dana 24h za sva Vaša pitanja i objašnjenja. Svi artikli prikazani na sajtu www.akcijars.com koji imaju obeleženo „na Stanju“ su odmah dostupni i mogu biti na Vašoj adresi u roku od 2 radna dana. 

Na Vama je samo da izaberete željeni proizvod - Ostalo je naša briga! 

Pratite naš Web Shop našu Facebook stranicu „Akcija.rs“ i instagram stranicu „Akcijars“ i budite uvek u toku sa najboljim cenama, novim artiklima, specijalnim akcijama, nagradnim igrama i poklonima. 

Naš cilj je Srećan i Zadovoljan kupac!


Matični broj: 21519995

OIB/JIB: 111670998
 

Cena postarine je 250 dinara bez obzira na kolicinu porucenih artikala

Akcija.rs Vam garantuje siguran povrat novca,

Za sva pitanja kontaktirajte nas putem Facebook-a Akcija.rs ili e-maila: info@akcijars.com 

Naš tim Vam stoji na raspolaganju.

bottom of page